“Driftwood finds its way to sand”
Mark McAdam

 

Hoi en welkom achter de schermen! Zoals je misschien begrepen hebt gaat het hier niet letterlijk over zwerfhout. Zo goed ben ik daar niet mee. Ondertussen probeer ik wel deze blog te onderhouden. Ik vind het leuk om mijn bevindingen over het leven te delen met hier en daar een artistieke uitspatting. Ik heet trouwens Evelien en ben inmiddels 28 jaar, maar dat voelt helemaal niet zo.

 

Op de kunstacademie heb ik een diploma voor teken juf behaald, maar lesgeven is het voor mij nog even niet. Daarom werk ik inmiddels een aantal jaar met plezier in een ziekenhuis en daarnaast in een museum om toch een beetje artsy bezig te blijven. Als ik niet werk schilder ik heel graag donkere schilderijen, lees ik een boeken van Stephen King en ben ik bijna nog gekker op film feitjes dan films zelf. Ik woon overigens in de Achterhoek waar ik vaak tussen de koetjes en ’t maïs wandel, maar pogingen tot plat praten heb opgegeven.

 


 

Waarom dan zwerfhout? Dat heeft te maken met Canada. Dit land heeft mijn hart veroverd (waarom lees je hier en daar) en toevallig ligt dat vol zwerfhout (a.k.a. driftwood). Laat ik mij nou een beetje zo voelen, want ik doe van alles wat en weet nog niet precies waar het heen zal gaan. Maar uiteindelijk, zie quote hierboven.

 

ehblog