“Driftwood finds its way to sand”
Mark McAdam

 

Welkom achter de schermen! Het gaat hier niet letterlijk over zwerfhout, dat heb je misschien al begrepen. Ik probeer het vooral rustig in m’n hoofd te krijgen door te schrijven over wat ik meemaak en hoe ik alles in m’n leven aanpak. Soms gaat dat via woorden, andere keren via beelden. Ik heet trouwens Evelien en ben inmiddels 29 jaar, maar dat voelt niet echt zo.

Op de kunstacademie heb ik een diploma als docent in de beeldende vakken gehaald, maar lesgeven doe ik momenteel niet. Ik werk inmiddels een aantal jaar met plezier in een ziekenhuis en daarnaast in een museum om toch artistiek bezig te blijven. Als ik niet werk schilder ik heel graag donkere schilderijen, lees ik boeken van Stephen King en kijk ik bijna elke avond een film. Ik woon overigens in de Achterhoek waar ik vaak tussen de koeien en ’t maïs wandel, maar pogingen tot plat praten heb opgegeven. Benieuwd naar wat ik maak? Kijk dan even op mijn portfolio: www.evelienhengeveld.nl 

collection


 

Waarom zwerfhout? Dat heeft te maken met Canada. Het land heeft mijn hart veroverd (waarom lees je hier en daar) en bovendien ligt het bezaaid met zwerfhout. Laat ik mij nou een beetje zo voelen, want ik doe van alles wat en weet nog niet precies waar het heen zal gaan. Maar uiteindelijk: zie de quote hierboven.

 

ehblog