2016, daar gaan we dan

Met een iets gepimpte HEMA agenda ben ik er inmiddels klaar voor. We zitten nu bijna drie dagen in 2016 en ik heb al zoveel lijstjes van medebloggers doorgespit, dat ik er zelf mee besmet ben geraakt. Ik wil een lijstje!

Ik vond het harstikke leuk om te lezen wat mensen zich voor 2015 hadden voorgenomen en wat daarvan terecht is gekomen. Heel eerlijk ook, heus niet alles was tiptop in orde bij iedereen. Maar dat maakt het juist herkenbaar. We worstelen allemaal met goede voornemens of ze nou uitgesproken worden of niet. Ik probeer er eens wat uit te spreken. En concreet ook, want ik ken mezelf. Hoe vager gedefinieerd, hoe minder ervan terecht zal komen. Daar gaan we.


• De laatste drie delen van m’n prachtige Harry Potter collectie uitlezen
Ben nu halverwege The Order of the Phoenix, dus dit is reëel.

• Minstens 3 nieuwe schilderijen maken voor m’n serie Lonely Worlds
Het afgelopen half jaar heb ik er 3 gemaakt, dus dit moet een makkie zijn. Altijd leuk als het er meer blijken te zijn aan het einde van het jaar.

• Dan hopelijk ook de kans krijgen om het spul eens te exposeren

• Captain America: Civil War in de bioscoop zien
Must. See!

• Op vakantie gaan naar het buitenland (Zweden/Engeland/Schotland?)

• Veel kinderfeestjes organiseren in museum Villa Mondriaan

• Sociaal wat minder ongemakkelijk worden
(=te vaag, dus hier kom ik op terug in een aparte post)

• Halloween vieren! Inclusief verkleden, gifgroene taart, pompoen, spinnen, de hele mikmak

• Regelmatig tekenen en resultaten delen
Lekker ontspannen kliederen. Hoewel ik de lat vaak te hoog leg (er moet iets góeds uitkomen), dus dat hoeft niet dan niet per se in 2016 en daarna.


2016-2

Allemaal leuk, maar het leven houdt na 2016 natuurlijk niet op (sommige mensen in de supermarkt denken van wel, jeetje wat een geplunder). Dat wil niet zeggen dat ik nu alles verplaats naar 2017, dat is wel erg snel opgeven. Het is pas 3 januari. Maar ik wil wel een beetje aardiger zijn voor mezelf. Dat is lastig, want zelfs in mijn vrije tijd moet ik altijd iets gedaan hebben. En als ik dat niet doe vind ik mezelf lui en heb ik m’n dag verspilt. Je merkt het al, Innerlijke Eef is niet mijn beste vriendin. Wordt aan gewerkt.

Waarschijnlijk ga ik regelmatig op dit lijstje terugkomen. Dat hoort er dan bij. Dus houd het spul rustig in de gaten.

2016-4

ehblog

En verder nog dit:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *