4x guilty pleasures

Soms is het gewoon leuk om te lezen dat je niet de enige bent met gekke voorkeuren en gewoontes. Daarom biecht ik vandaag een paar heimelijke pleziertjes op (ew?).

• Ik luister heel graag naar muziek uit de 70’s en de 80’s. Ik ga ermee onder de douche, sta ermee voor de spiegel (te dansen) en kook er hele maaltijden bij. Ik bedankt m’n vriend bij deze dat hij nooit protesteert aangezien dit niet bepaald zijn genre is als metal liefhebber.

Nu denk je vast: HOEZO?! De 70’s en 80’s kun je toch geen guilty pleasures noemen? Nee misschien niet, maar ik wil er nog wel even aan toevoegen dat ik ook heel erg los kan gaan op Taylor Swift op dezelfde manier.

• Borrelnootjes. Als er iets is wat vroeger sowieso het huis niet in kwam, waren het deze jongens. M’n moeder probeerde ze tevergeefs als ‘vieze dingen’ te bestempelen en daarmee de smaak te verpesten, maar het hielp allemaal niks. Misschien dat ik ze daarom nu zo lekker vind en ik ze ook als een guilty pleasure beschouw. Hoe gekker de variant hoe beter. En ik mix ze graag met namaak M&M’s. Ook dat nog.

• Truien. Dit lijkt onschuldig, maar als je er zoveel hebt dat je elke dag van de maand een andere aan kunt trekken gaat het misschien de schuldige kant op. Dat is bij mij absoluut het geval. Topstukken zijn exemplaren van Harry Potter en Mickey Mouse. En die van America Today. Uiteraard niet gesponsord want ik ben niet eens de doelgroep meer van deze winkel. Dus daarom.

• Ik kan heel stoer doen, maar naast thrillers en horrors kijk ik heeel graag chick flicks. Bij voorkeur alleen. Als ik een avond op mezelf ben ga ik als een gek op zoek naar de laatste (zoveelste) romcom op Netflix. Ik zet mezelf meteen in puber-modus inclusief (doh) een zak borrelnoten. Af en toe is dat top.

Waren dit hele gekke dingen? Waarschijnlijk niet. Maar het moet niet zo gestoord worden dat je niet meer terug komt natuurlijk. 🙂 Deel gerust je eigen guilty pleasures, misschien kan ik er wat overnemen/inruilen.

 

En verder nog dit:

2 reacties

  1. Mijn guilty pleasures komen aar-dig overeen met wat jij schrijft. Woehoe, herkenning! Ik ben ook gek op 70’s en 80’s muziek, heerlijk. Zo vrolijk en ‘puur’. Ik ben dan weer niet zo’n fan van borrelnootjes, maar het gekke is: als ik ze dan eet, vind ik ze eigenlijk best heel lekker?! Ik koop ze alleen nooit zelf. Misschien toch die combi met M&M’s van jou dan eens proberen. Vind dat wel heel lekker trouwens, zoet en zout bij elkaar. MJAM. Hier nog eentje die het liefst elke dag in een trui rondloopt. Oprecht, mijn baas zei laatst: “O ja ik vroeg me al af welke kleur trui je vandaag weer aan zou hebben”. Oftewel: Hij herkent mij daar echt aan, hahaha. Mijn ultieme guilty pleasure is denk ik reaggetonmuziek. Ik houd daar ECHT van, en mensen vinden dat altijd HEUL raar. Die vinden dat niet bij mijn brave imago passen. Which is true, maar nou en! Wat een leuke afbeeldingen maak jij trouwens, I like it! Liefs, Stella.

    1. Juist, zoet en zout bij elkaar is een top combi! Maar no worries, ik word ook nog steeds raar aangekeken als ik deze mix op tafel zet.
      Haha hilarische opmerking van je baas, maar is ook erg van toepassing bij mij. Super grappig dat je van reaggeton houdt! Zou je inderdaad niet denken. Moet toegeven dat je daar wel errrug lekker op kunt dansen. Thanks voor je berichtje 🙂 liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *