Dit deed ik voor het eerst in 2019

Jup er zijn gelukkig nog steeds dingen die ik voor het eerst kan doen. En in 2019 deed ik best toffe dingen voor het allereerst in m’n leven! Ik neem je even mee:

5 februari 2019 – Ghost

Hier heb ik al even heel enthousiast over geschreven, maar mag ook in dit rijtje. Voor het eerst ging ik naar een écht concert van een metalband. Ik ben wel eens naar een concert van André Rieu geweest (ja heus, dat is leuk!) en ik heb aardig wat artiesten op zien treden op de Zwarte Cross, maar dat is toch allemaal niet hetzelfde. Vind ik.

Dit was nogal wat want daar stond ik dan met mijn blonde bobje en sneakers tussen de langharige mannen met snorren en kisten. Wel errrrug leuk gevonden. We gingen zo los op die muziek! Dat gaan we zeker nog eens doen.

17 mei 2019 – Texel + scooter

Daarna was het ergens in mei dat ik voor het eerst voet zette op Texel én ging zitten (en rijden) op zo’n elektrisch scootertje. Super leuk! Natuurlijk was het die dag steenkoud en mistig, maar het maakte mij allemaal niks uit. Ik zat lekker een paar uur lang als een klein kind te wiebelen en rond te scheuren tot m’n oren er af vroren. Top weekend was het. Dank aan schoonouders!

11 augustus 2019 – de hele fam in Oostenrijk

Mja deze is voor mij niet echt voor het eerst, want Oostenrijk (en Zwitserland) is bijna elk jaar de vakantiebestemming. Maar dit was wel de eerste keer dat we met de complete aanhang en al in Oostenrijk gingen hiken. Wat is het toch een tof land! En ja we maken er altijd even een ding van om een familiefoto te maken (a.k.a een bandfoto).

29 augustus 2019 – Een huis gekocht

En als laatst hebben we na die vakantie nogal vrij snel heel casual even een huis gekocht! Woaah dat was wel het engste dat ik ooit heb gedaan?! Bieden en dan ook het huis nog ‘krijgen’. Heel raar gevoel, maar super tof. We wonen er inmiddels ruim een maand en ik voel me al best thuis! Helpt ook wel als je zulke plaatjes kunt maken vanaf je eigen dakterras, hallo.

Vanavond even vieren dat het 2020 wordt en dan op naar nog meer nieuwe dingen te doen! Zal tijd worden dat ik ook eens een weekoverzicht publiceer want dat wil ik al zo lang. Dat is al één doel voor 2020. Fijne jaarwisseling!

En verder nog dit:

5 reacties

  1. Je hebt wat mooie dingen mee gemaakt in 2019 Eef! Blij dat ik ook onderdeel mocht zijn van je herinneringen! Leuk geschreven en mooie foto’s!

    En nu zitten we in 2020! En gaan we samen weer nieuwe avonturen beleven en herinneringen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *