Ik ben al een week 32 jaar!

Dat heb ik zomaar voorbij laten gaan. Naja, op m’n blog tenminste. Want ondanks de strenge maatregelen heb ik toch best goed m’n verjaardag kunnen vieren. Niet hutjemutje met 15 man in onze toch al niet te grote woonkamer, maar wel met een paar vrienden op het dakterras (in februari, whut?!) en met m’n ouders die het aandurfden om mee te eten.

En wat krijg je dan aan cadeaus als 32 jarige in coronatijd? Lekker praktische dingen kan ik je vertellen. Had ik ook wel om gevraagd natuurlijk.

• Yogamat

Al ver voor corona kreeg ik een yogamatje van de Action van m’n zus toegeschoven, want die had er eentje over. Het ding lag er wel, maar ik stond er toch vrij weinig bovenop. Totdat ik na een niet zo succesvolle hardloopsessie een peesje had verrekt en ik ineens bijna niet meer kon lopen. Om het toch een beetje soepel te houden ben ik toen maar yoga gaan doen. Ik dacht altijd dat je dat thuis beter niet kon doen, want niemand om je te corrigeren als je het fout doet. Nou geloof me; je corrigeert jezelf wel als je niet lekker in zo’n split komt. Eenmaal aan de yoga ben ik er eigenlijk niet meer mee gestopt. Dat was dan ook wel te zien aan het matje. De vlokken vlogen er vanaf, zeker op de plek waar ik vaak met m’n voeten aan het draaien was. Het matje was felblauw, dus gratis confetti door het hele huis. Tijd voor een nieuwe! Ik ben er zo blij mee! Deze is dikker en heeft niet zo’n schreeuwerige kleurtje. Ik word al zen als ik ‘m zie.

• Braadpan

Veel praktischer wordt het niet. Ik ben een makkelijke chef, het moet allemaal niet te moeilijk zijn. Hopelijk gaat deze gietijzeren pan daarbij helpen. Het ding is loodzwaar, dus voor het gemak laten we ‘m op fornuis staan. Die ik overigens nog moet schoonmaken, dus deze foto is niet onze keuken. 🙂 Maar wel een mooi pannetje toch?!

• Apple Watch sportbandje

Over m’n Apple Watch heb ik al wel verteld, maar sinds december heb ik er dan ook daadwerkelijk zelf één gekocht. Ik liep natuurlijk ontzettend antiek te wezen met een serie 1 en werd al paniekerig bij de gedachte dat ‘ie een keer kapot zou gaan. Nee, ik ben helemaal niet verslaafd aan techniek.
Hoe dan ook, een nieuwe dus met ook nieuwe bandjes. Want natuurlijk passen de oude bandjes niet op een nieuw model. Waarom zouden ze ook?! Dus de hele collectie bandjes die mijn vriend al verzameld had was ineens niet meer van toepassing. Huilen. Ik ging zelf voor een rode. En toen was ik ineens jarig en kreeg deze leuke sport versie erbij!

Doe mij nog maar zo’n verjaardag in coronatijd. Ik vond het wel prima zo. Geen handen schudden, geen boodschappen stress (ja dat is een ding) en lekker in kleine groepjes bij elkaar. Wie weet. Eerst maar weer eens 33 worden.

En verder nog dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *