O Canada!

Met een blognaam als Zwerfhout, moet ik toch een keer (kort) lullen over Canada. Afgezien van een reisblog voor een paar mensen, heb ik niet vaak iets gedeeld over mijn tripjes naar dit land. Ik ga daar ook niet aan beginnen, want dat zou saai zijn. Is alweer een tijd geleden. Toch betrap ik mezelf erop dat ik graag foto’s terugkijk van toen. Eigenlijk heb ik wel heel veel mooie dingen gezien daar. Zowel m’n eerste keer (2012) als de tweede keer (2014), dus ik dacht; waarom niet even alsnog delen wat ik daar zag? Kun je een beetje Canada in de lente tijdens deze herfstige dagen in Nederland bewonderen. Alsjeblieft.

In het kort: het is absoluut één van de mooiste landen die ik tot nu toe heb gezien (dat zijn er niet mega veel, maar toch). Het heeft belachelijk mooie natuur; van the Great Pacific tot the Rockies en van bruine beren tot blauwe walvissen. Zeker in British Columbia voel en zie je de geschiedenis van de Native Americans (indianen) nog duidelijk.

In deze post zie je een selectie die het fotoboek niet gehaald hebben. Tenminste de mijne niet, want ik heb er nog geen (af)gemaakt. Zund, maar ja! Eerste stap maar online. Enjoy.

Villagebay
Mooiste ochtendwandeling ooit. Eén en al mystiek, niet? Op Quadra Island, Village Bay Lake. (2012)
pompiedom
Geen Canada zonder beren. Dit was heel speciaal. (2014)
vancouvercity
Downtown Vancouver is best heel groen. Niet het beste voorbeeld dit. (2012)
tofino
The Great Pacific Ocean. Oneindig die zee.. (2014)
ravenpower
Wat een machtig dier! Deze raaf was gek op de Pringles van zo’n Chineesje. (2014)
walkingwatson
De hond (Watson) uitlaten. En selfies maken.. kuch. (2012)
rainydays
Van die oneindig lange wegen. (2014)
rebeccaspit
Neem me maar weer mee terug. (2012)
pauwboom
Bitch I’m fabulous! Wie? > zoekplaatje. (2012)
maringelake
Het leek verdorie wel Ibiza met dat blauwe water. (2014)

En dat was mijn Canada Show. Kun je begrijpen waarom ik zo hoteldebotel ben op dit land?

ehblog

 

En verder nog dit:

3 reacties

  1. Jij hebt ook een mooie blog! 🙂 ik ben zo benieuwd naar Canada, wil er graag eens heen! Hopelijk volgend jaar in de herfst. En zwerfhout is een prachtige naam voor een blog.

    1. Dank je! Canada in de herfst is sowieso een aanrader met al die prachtige kleuren. Heb ik gehoord tenminste. 🙂 Dank voor je bezoek en reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *