Wat ik zoal nog meer eet #2

In het eerste deel heb ik netjes bijgehouden wanneer ik iets at. Dat heb ik nu niet meer gedaan. Als ik per ongeluk op de foto zet wat ik eet dan belandt het hier. Zo doe ik dat nu. Alsnog best veel, want: eten.

Wederom is het een ratjetoe van van alles. Ik ben een beetje picky, want ik eet niet graag vaak hetzelfde. Dat betekent niet dat ik mijn vriend opzadel met de onmogelijke taak elke dag iets anders te verzinnen. Neen, dat leg ik mezelf op, aangezien ik vaak kook.

Het zijn niet altijd parels.. Soms eet je gewoon een boterham op je werk. Dit is zo’n sandwich idee, vandaar dat ik ‘m ook nog wikkel in plastic anders rollen mijn komkommerpartjes alle kanten uit.

..en als ik dan weer thuis werk doe ik het gewoon zo.

Beste ontbijt ooit.

Het is nu wel lekker lente, maar ergens de afgelopen maanden was het heel even koud, dus zuurkoolstamppot. Met vega balletjes maar wel weer met spekjes. Klopt, slaat nergens op, maar een beetje balansen hè.

Dit lijkt ultra gezond, was het waarschijnlijk ook. Smaakte ook wel goed, maar niks kan op tegen een beschuitje met (veel) boter en hagelslag.

Na zo’n lunch wil je toch gewoon weer eten om 16.00 uur. Dus ik aan de druiven en een boterham met.. ik gok pindakaas.

Kijk dan.. das toch lekkur.

Als ik linzensoep maak knoei ik negen van tien keer nét iets te veel linzen door de soep. Trucje: dan krijg je saus. Weer iets water erbij en je hebt weer soep. It’s magic. Oh ja, en ei want dat smaakt altijd.

Een variatie op mijn eeuwige havermoutpap: de taart! Omdat hier een eitje in zit kan ik hiermee door tot bijna na de lunch. Bijna.

Mijn vriend wil broodkapjes altijd meteen weggooien voeren aan de eendjes, maar ik wist dit keer wat beters. Wentelteefjes! Heeuurlijk!

Zoals ik al eerder liet zien is het niet altijd even fotogeniek. Wel heel lekker. Zo’n joekel van een Matze cracker met appelstroop en een kopje kippensoep. Lekkere combinaties maak ik weer.

Pasta met witlof en ham! Het lijkt alsof ik er een snufje zand overheen heb gegooid, maar uiteraard is dat peper en zout.

Pizza van Domino’s vs. Homemade pizza. Beide gehad, beide heel lekker. Hoewel de pizza die m’n vriend maakte toch wel écht heel goed smaakte en ik zat echt bomvol daarna. De bodem is trouwens Turks brood, dat maakt zelf pizza maken net even wat makkelijker.

Nog heel even deze. Ik was heel trots. Zelf een soort.. bleekselderij salade gemaakt? Smaakte best heel goed. En weer punten voor groente!

Ik sluit af met deze bruine bonensoep. Heel makkelijk om te maken en behoorlijk goed gelukt, al zeg ik het zelf.

En verder nog dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *