Dit deed ik voor het eerst in 2021

We zitten ruim een week in 2022, maar ik kijk nog even terug. Het is niet dat ik actief probeer elk jaar nieuwe dingen te doen, maar op de één of andere manier kan ik altijd wel iets noemen wat ik nog niet eerder deed. Kijk mee!

• De metro in Stockholm bezoeken

Ik had geen bijzonder hoge verwachtingen bij een vakantie dit jaar, dus dat we uiteindelijk toch nog in Stockholm belandden was helemaal een verrassing. Het was onze tweede keer en we wilden graag nieuwe dingen zien. We zijn vooral buiten de stad geweest, wat heel fijn en mooi was. En onder de stad! Zeker een aanrader; pak gewoon een metro in Stockholm en je ziet de mooiste kunstwerken!

• Een dierenportret schilderen

Portretschilderen; ik was er in 2020 al even mee begonnen en had als doel er in 2021 ook een te maken. Het werd een portret van Tommy. Mijn maatje toen ik nog thuis woonde. Hij is al een aantal jaar dood, dus leek het mij extra leuk om hem op doek te zetten. Nu hangt ‘ie boven de keukentafel.

• Hardlopen met mijn vriend
Deze had ik niet aan zien komen, maar het is wel iets waar ik stiekem een keer op hoopte. Ik ben zelf zo’n ‘corona-loper’, want voor de lente van 2020 moest ik vooral heel hard huilen van hardlopen. Maar toen voor het eerst de sportscholen dicht gingen vond ik het ineens een top idee. Een jaar later vond mijn vriend dat ook en nu hebben we net in 2021 ons eerste rondje samen gelopen! Jeej!

• Hoepelen

Ik was een jaar of 10 toen ik samen met een vriendin een hoepel van een oude tuinslang maakte. Bleek een behoorlijk goed idee, want dat werkte als een tierelier. Ik pas daar nu niet meer in maar was daardoor wel benieuwd of ik nog steeds kon hoepelen. Op Instagram zag ik allerlei leuke mensen hoepelen, dus besloot er eentje te kopen (https://robinhoop.nl/). Super leuk! Heel lekker tijdverdrijf als je op een relaxte manier toch een beetje in beweging wilt blijven. Ook niet helemaal de eerste keer dus, maar wel met een ‘grote mensen’ hoepel. 🙂

En verder nog dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *