Een nieuw jasje

Even met een bezem door de blog. Al een tijdje werd ik niet meer zo enthousiast bij het zien van mijn pagina. Alleen kon ik er niet precies de vinger opleggen wat het dan was. Te leeg? Te onpersoonlijk? Inwisselbaar? Later besloot ik dat het een hoog jaren 90 gehalte had. Dat kan lekker vintage zijn, maar dan wel in je kledingkast en niet op het web. Hoe dan ook, het is lente dus tijd voor een grote schoonmaak. De oplettende kijker heeft ‘m misschien al een paar keer online zien staan. Ik ben een beetje klungelig op dat gebied.


De grootste verandering die je meteen ziet: Tom! Tom? Ja, die rooie kater. Ik weet niet waarom, maar een full face foto van mezelf past niet zo bij mij. Misschien ben ik over een half jaar selfie-koningin 2.0, maar dat zit er nu nog niet in. Ik heb ook (nog) geen Instagram, dus daar zal het vast mee te maken hebben. Dus heet Tommy (super origineel!) je vanaf nu welkom. Katten = punten scoren.

Eigenwijs als ik ben wilde ik per se m’n logo in de header houden. Ik kwam erachter dat die niet in elke foto even mooi uitblinkt. Maar ik heb een vakantiekiekje gevonden uit Canada mét zonsondergang. Wat wil ik nog meer? Ja, ik kan me hier heel druk om maken.

 

 


 

Misschien leuk om te laten zien welke headers het niet gehaald hebben. Ik heb m’n ogen vierkant gefotoshopt de afgelopen week (niet letterlijk). Heel leuk om te doen, maar niet zo handig als je bedenkt dat je een kwartier later écht naar bed moet. Dat werkt dus niet.

 

niet1

Deze was het bijna geworden. De foto is gemaakt vanuit een rijdende camper, inclusief beschadigd glas. Vond ik wel retro. Of zo. Uiteindelijk te rommelig en te kleurrijk bevonden.

 

niet2

Meh, dit werd ‘m ook niet.

 

niet3

Deze was ook nog wel leuk, maar toch te licht of zo?

 

Zo. Nu ben je doodgegooid met Zwerfhout logo’s en is het klaar voor vandaag. Ik wens je een hele fijne Pasen met veel eieren, kuikens en konijnen. En een goed paasvuur, dat mag niet ontbreken!

 

ehblog

En verder nog dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *