Geschilderd | januari

Daar is ‘ie dan, de eerste post over mijn doel om meer te willen schilderen. Spannund! Ik weet niet zo goed wat ik verwacht als ik dit deel, maar dat weet ik eigenlijk op bijvoorbeeld Instagram ook niet en dat doe ik ook maar. Dus nu laat ik je gewoon zien wat ik schilder.

Eerst nog even dit werk wat ik de eerste dagen van 2020 afmaakte. Deze stond al een behoorlijke tijd op mijn ezel dus mocht er ook wel een keer af. Geïnspireerd door de sfeer in de Netflix serie Stranger Things maakte ik dit schilderij van 50×70 cm. Een keer met veel kleur, aangezien ik dat niet zo vaak en zo fel doe. Ik heb er nog niet echt een titel voor gevonden, dus als je een ingeving krijgt.. Shoot!

Daarna ben ik over gegaan naar A4 formaat om even op gang te komen. Lijkt me ook een goed idee om de kleinere schilderijen als een soort voorstudie te gebruiken voor eventueel grotere werken.

Geen idee waarom, maar ik houd van post-apocalyptische werelden. Van die landschappen waarbij je een heel eenzaam gevoel kunt krijgen, maar toch ook nog een menselijk aspect kunt herkennen. Zoiets. Ik was fan van de The Walking Dead, misschien verklaart dat iets. 🙂

Het is een begin! Ik ga weer lekker verder en jullie zien wel wat ik eind februari weer te delen heb. Ik ben zelf ook wel benieuwd (nog niet eens begonnen *kuch*).

En verder nog dit:

5 reacties

  1. Jeetje, wat mooi! Een prachtige wereld die je gemaakt hebt, ik blijf er naar kijken. Wat je zelf al zegt, eenzaam maar ook menselijk. X

    1. Wauw Eef! die met dat fietsje had ik nog helemaal niet gezien 🙂 Je mag best meer pronken met je werk 😀 heel mooi! En inderdaad wat Karlijn zegt… je blijft er naar kijken.

  2. Wauw Eef! die met dat fietsje had ik nog helemaal niet gezien 🙂 Je mag best meer pronken met je werk 😀 heel mooi! En inderdaad wat Karlijn zegt… je blijft er naar kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *